25 juni 2022 E3 strand Eersel
welcome to the pleasure dome

Video afspelen

Helaas hebben wij Festival Smitske, door te weinig verkochte tickets, noodgedwongen moeten annuleren.

Alle tickethouders zijn inmiddels via email geïnformeerd.

E3 strand eersel

organisatie Charlie x events b.v.

praktische info

De tweede editie van Festival Smitske zal plaatsvinden op zaterdag 25 juni vanaf 14.00 uur tot 23.00 uur. Tot 19.00 uur kun je nog toegang krijgen met je ticket, daarna is de toegang gesloten. Eenmaal binnen kun je het festivalterrein niet meer verlaten en opnieuw betreden.

De tickets geven met de QR-code toegang tot het festival. Print deze uit of zorg dat je ze bij de ingang klaar hebt staan op je telefoon. Wanneer de QR-code bij de ingang niet gescand kan worden is het helaas niet mogelijk toegang te krijgen tot het festival.

Om op 25 juni toegang te krijgen tot ons festival hanteren we de op dat moment geldende corona maatregelen. Via deze website houden we je op de hoogte van de wijzigingen. 

De minimum leeftijd om Festival Smitske te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Parkeren kan op het eigen terrein van het E3 strand. Navigeer hiervoor naar de Buivensedreef en volg vervolgens de bewegwijzering ter plaatse. 

Lockers bevinden zich op het festivalterrein. Via de daar aanwezige balie huur je ter plaatse eenvoudig jouw locker!

Tijdens Festival Smitske maken we in de horeca gebruik van munten. Deze munten kun je bij de kassa’s met zowel pin als cash afrekenen. De lockers zijn alleen met pin te betalen.

Tijdens Festival Smitske wordt er een breed assortiment aan eten en drinken aangeboden. 

Festival Smitske conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van bezit, gebruik en/of handel in zowel soft,- als harddrugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd en indien geconstateerd wordt dat je in het bezit bent van soft,- of harddrugs zal je de toegang tot het festival worden ontzegd. Mocht bezit, gebruik en/of handel in zowel soft,- als harddrugs op het festival-terrein worden geconstateerd dan zal je van het terrein worden verwijderd. In géén van bovenstaande gevallen is restitutie van ticket(s) mogelijk.

Nou kreddur zin in